top of page

Programul “Provocări personale la început de drum în business”

Îmbrățișează-ți provocările:

Continuă-ți drumul către success cu entuziasm, curiozitate și curaj, transformându-ți experiențele în resurse de ajutor pentru viitor.

Business Team

Ești freelancer/soloprenor/antreprenor la început de drum și întâmpini aceste provocări? Atunci acest program este fix pentru tine.

Programul “Provocări personale la început de drum în business” este un program special creat pentru freelancerii/antreprenorii aflați la început de drum sau care se pregătesc să facă tranziția către munca pe cont propriu.

Scopul acestui program este să ofere sprijin esențial participanților ca să își depășească provocările de natură personală și să își continue călătoria către realizarea viselor lor.

Page-1.png
Anchor 1

Care sunt provocările abordate în acest program?

decoration

Nesiguranța în lumea freelancing-ului poate apărea în diverse forme.  Freelancerii pot să se îndoiască de abilitățile lor, să nu știe cum să stabilească prețuri corecte pentru serviciile lor sau să se întrebe dacă pot să ofere valoare clienților lor. În plus, lipsa unui cadru stabil de muncă poate să creeze incertitudini financiare și poate duce la întrebări legate de viitorul profesional.

 • Transformă modul în care privești nesiguranța, învață să o privești ca pe o oportunitate.

 

Freelancing-ul presupune adesea muncă solitară, iar acest lucru poate să ducă la sentimente de izolare și singurătate. Absența colegilor și a interacțiunilor zilnice poate să ducă la o lipsă de feedback imediat sau de sprijin din partea altor freelanceri, ceea ce poate afecta starea de bine emoțională.

 • Freelancing-ul poate să fie solitar, dar nu trebuie să te simți singur.

Vorbitul în public și promovarea de sine pot genera anxietate și nesiguranță, însă sunt abilități esențiale pentru succesul freelancerilor. Expunerea în public reprezintă o provocare majoră pentru mulți freelanceri. În momentul în care trebuie să-și prezinte serviciile sau proiectele în fața unui grup sau să-și promoveze munca în public, poate să apară frica de a fi judecați, anxietatea legată de vorbitul în fața altora sau presiunea de a face o impresie bună.

 • Expunerea la început de drum în business poate să fie înfricoșătoare, dar nu trebuie să te simți copleșit de această frică.

 

Teama de esec poate împiedica progresul. Într-o industrie în care independența și succesul sunt strâns legate de abilitățile individuale, teama de a nu reuși sau de a nu atinge obiectivele propuse poate să împiedice acțiunile și să ducă la evitarea unor oportunități importante. Eșecurile sunt inevitabile în lumea antreprenoriatului, dar ele nu definesc traseul tău.

 • Teama de eșec la început de drum în business poate să fie copleșitoare, dar nu trebuie să te simți înfrânt de această teamă.

Tendința de a ne compara cu alții freelanceri ne poate submina încrederea și poate împiedica concentrarea pe propriile reușite.  Freelancerii pot să se compare cu colegii lor de breaslă, să se întrebe dacă sunt la fel de buni, ceea ce poate să conducă la scăderea încrederii în propriile abilități și să afecteze stima de sine. Fiecare afacere are propria sa cale și ritm de dezvoltare.

 • Comparatia la început de drum în business poate să fie o capcană, dar nu trebuie să te simți subestimat sau inferior  în comparație cu alții.

Hai și tu în programul “Provocări personale la început de drum în business“ ca să:

 • îți identifici credințele limitative care te pot împiedica să evoluezi;

 • descoperi cum poți să începi să depășești nesiguranța și să-ți construiești o bază solidă pentru evoluția ta profesională;

 • beneficiezi de puterea unei rețele de sprijin, să împărtășești experiențe și să construiești conexiuni valoroase;

 • înveți tehnici pentru a gestiona cu succes teama de eșec;

 • câștigi încredere în tine practicând expunerea în public;

 • înveți să depășești tendința de a te compara cu alți freelanceri, descoperindu-ți unicitatea ta și valoarea pe care o poți aduce în industria ta.

De ce să vii în acest program?

decoration

Programul "Provocări personale la început de drum în business" oferă participanților oportunitatea pentru a începe să dezvolte abilitățile personale și profesionale necesare pentru a reuși în lumea antreprenoriatului/freelancingului. Acest program încurajează dezvoltarea personală, creșterea în afaceri și oferă sprijin și conexiuni valoroase într-o comunitate de oameni cu interese similare. Participanții vor învăța să-și depășească provocările, să-și construiască o bază solidă pentru evoluție și să se pregătească pentru viitor. Cu accent pe învățare continuă, motivare și împărtășirea experiențelor, acest program îi ajută pe participanți să-și atingă obiectivele și să-și dezvolte potențialul.

Alege să investești în evoluția ta ca antreprenor/freelancer/soloprenor și să construiești o bază solidă pentru succesul afacerii tale.

"Succesul nu pornește din zona de confort, ci din confruntarea fiecărei provocari."

Sesiuni de grup

decor2.png

Dezvoltare Personală,

Reușită Profesională!

Alătură-te grupului și învață cum poți să-ți transformi provocările în resurse de ajutor pentru viitor.

 • Dată de început - 20 noiembrie 2023

 • 6 întâlniri live pe Zoom 

 • Durată sesiune: 120 min

 • Număr de locuri disponibile: 6

challenges.jpeg

Dezvoltare Personală,

Reușită Profesională!

Alătură-te și învață cum poți să-ți transformi provocările în resurse de ajutor pentru viitor.

Acest program este disponibil și în variantă 1 la 1, individual. Dacă ești interesat de această variantă, trimite-mi un mesaj.

challenges.jpeg
Grupuri

Vrei să afli mai multe?

Despre cum se desfășoară acest program, imi poți scrie folosind acest formular

Felicitări pentru că mi-ai scris și că te-ai decis să investești în tine!

Contact
bottom of page