top of page

Cum să îți dai seama că ești autentic în ideea ta de afaceri

Updated: Nov 5, 2023

Întrebări și Sfaturi Practice


Începerea propriei afaceri sau dezvoltarea ideii tale de afacere necesită adesea să aduci laolaltă pasiunea ta și valorile personale. Atunci când reușești să faci acest lucru, afacerea ta devine autentică și se diferențiază în piață.


Cu toate acestea, cum poți să-ți dai seama că ești cu adevărat autentic în ideea ta de afacere? În acest articol, vom explora această întrebare prin intermediul unor întrebări de coaching și sfaturi practice care te vor ajuta să înțelegi și să îți dezvolți autenticitatea în afacerea ta.1. Ce aspect al ideii tale de afacere te pasionează cel mai mult și de ce?

Începe prin a te întreba care este aspectul ideii tale de afacere care te face să fii cel mai pasionat. Care este scânteia care te-a inspirat să începi această călătorie? Pasiunea ta autentică poate fi un indicator puternic al autenticității afacerii tale.


2. Care sunt valorile tale personale care se regăsesc în afacerea ta?

Valoarea personală și valoarea în afacerea ta sunt interconectate? Acest lucru poate fi reflectat în modul în care iei decizii, în mediul pe care ți-l creezi și în modul în care te raportezi la clienți și colaboratori. Identificarea acestor valori te ajută să-ți îmbunătățești autenticitatea.

3. Cum te-ai adaptat și ai crescut pe măsură ce ideea ta de afaceri a evoluat?

O afacere autentică este adesea una care se adaptează și se dezvoltă în timp. Întreabă-te cum te-ai schimbat și ai crescut în calitate de antreprenor/freelancer în timp ce afacerea ta a evoluat. Această capacitate de adaptare reflectă maturitate și autenticitate.


4. Cum te asiguri că, comunicarea ta este sinceră și deschisă?

Un aspect cheie al autenticității este comunicarea. Cum comunici cu clienții și cu partenerii de afaceri? Ești sincer și deschis? O comunicare sinceră este o modalitate de a-ți demonstra autenticitatea.


5. Cum gestionezi feedback-ul și schimbările în afacerea ta?

În afacere, feedback-ul și schimbările sunt inevitabile. Cum te raportezi la acestea? Ești deschis să înveți din ele și să le integrezi în dezvoltarea afacerii tale?


6. Cum poți să-ți menții autenticitatea în viitor?

Autenticitatea nu este un obiectiv, ci o călătorie în curs de desfășurare. Întreabă-te ce pași poți lua pentru a-ți menține autenticitatea în viitor. Cum poți să-ți continue evoluția ca antreprenor/freelancer autentic?


7. Te simți în armonie cu ceea ce faci în fiecare zi?

Adevărata autenticitate vine atunci când te simți în armonie cu ceea ce faci în fiecare zi. Te simți încrezător și fericit în munca ta, sau simți că ești în conflict cu valorile tale personale?


Autenticitatea în business este o călătorie care necesită auto-reflecție și evoluție constantă. Prin abordarea acestor întrebări și reflectând asupra modului în care valorile și pasiunea ta se regăsesc în afacerea ta, poți să îți dezvolți autenticitatea și să fii cu adevărat în aliniere cu tine însuți.

Acesta este un pas important către succesul durabil în lumea antreprenoriatului/freelancingului.

Și acum pe final, te invit să notezi în căsuța de comentarii răspunsul la întrebarea - Cu care dintre întrebările de mai sus ai rezonat cel mai mult?


Iar dacă vrei să explorezi și mai mult ce ai descoperit răspunzând la întrebările de mai sus, te invit cu mare drag la o sesiune de coaching.

10 views0 comments

コメント


bottom of page