top of page

Bună, eu sunt
Adela Bulai!

Path 210.png

Sunt alături de tine și te susțin să descoperi cum ești TU cu adevărat, dincolo de toate poveștile pe care ți le spui.

adela bulai
Page-1.png

Eu sunt... ?

despre mine story.png

O întrebare la care toată viața mea de până acum am căutat răspuns, și încă îl caut și mă bucur din plin când mai găsesc câte o bucată de puzzle pe care ulterior o integrez în sinea mea.

Pentru mine a fost întotdeauna important să înțeleg de ce-ul din spatele unei situații, de ce am acest comportament, ce se află în spatele lui. Când am început să înțeleg, cu adevărat, ce înseamnă pentru mine un termen, de exemplu: ce înseamnă motivația pentru mine? Cum se simte în interiorul meu? De abia atunci am început să simt că fac progrese pentru că începeam să mă cunosc pe mine cu adevărat.

Pasiunea pentru cum funcționează lucrurile ma ajută să îți traduc și ție, să te ajut să te descoperi, să te înțelegi și să te accepți, să fiu mediatorul dintre tine și tine însuți/însăți, pentru a te ajuta să faci pace cu acele părți din tine pe care poate, încă, nu le accepți și să începi să le iubești.

Iubesc misterele vieții și felul în care piesele de puzzle se conectează în momentul în care începi, și îți dorești, să construiești imaginea de ansamblu.

Descoperirea a cine sunt și care este potențialul meu a fost și rămâne motorul meu care mă motivează în continuare. Nu a fost întotdeauna ușor, acum merită!

decor.png

Misiunea mea

Misiunea mea în viața aceasta este să îi ajut pe cei care îmi cer ajutorul să își găsească și ei calea LOR înapoi spre “casă”. Să fiu acel "ghid" plin de resurse, care te însoțește pe drumul tău atât timp cât ai nevoie.

700+
ore de coaching

5+
ani de experiență

Valorile mele

decor2.png
adela_aboutme_v2.png

Conexiune

Autenticitate

Claritate

Creativitate

Acceptare

Acreditări & Certificări:

Logo-ICF-BW-2_edited.png
anc-logo.png
ignite global.png
Faded Shapes

"Sesiunile cu Adela sunt un spațiu de siguranță, explorare și descoperiri care îți impactează viața în cel mai pozitiv fel. 
O recomand cu cea mai mare încredere și cu siguranță că poate ajuta pe absolut oricine își dorește sa fie ajutat."

Dana,

Coach, Internațional HR Manager

Despe mine - contact
Faded Shapes

Vrei să afli mai multe?

Despre cum se desfășoară sesiunile de coaching, îmi poți scrie folosind acest formular

Felicitări pentru că mi-ai scris și că te-ai decis să crești!

bottom of page